Развитието на следващо поколение кодек за излъчване на видео услуга

- May 06, 2016-

2005 потребителска електроника Покажи в Лас Вегас (CES), следващото поколение кодек са във фокуса на индустрията, те правят възможно за доставчиците на услуги в честотната лента ограничения на видео в мрежата.

В изказване при CES, изпълнителен директор на SBC комуникации, разкрива, че компанията планира да използва интернет протокол (IP) предаване на нови цифрови видео услуга подробности. Други телекомуникационни компании също бързат да IPTV бизнес стартира през 2005 г., включително BellSouth и Verizon business.

В шоуто "Сириус" сателит радио компания обяви, че ще прехвърляте видео чрез своята сателитна мрежа, която помага с XM сателитно радио компания във видеото и се конкурират с наземно радиоразпръскване с висока разделителна способност.

Фирми за кабелна телевизия да въведете бизнеса VoIP принуждават телекомуникационните компании да навлязат на пазара на IPTV. "Това е почти игла относителни неща," ИСП анализатор казва, Пол Ериксон. Той подготвя доклада за първи IPTV, освободени по-рано тази година.


Един чифт:Тенденцията за развитие на технологията на видео енкодер и видео системи преглед Следваща:Видеодекодерът принципите на мониторинг и проверка на системата