Pro Convert NDI - Направете видео до IP толкова просто

- Oct 12, 2019-

Какво е NDI? Това е съкращението на мрежовия интерфейс на устройството, отворен протокол за интерфейс на мрежово устройство на ip


Характеристики: Ултра ниска латентност (почти в реално време), без загуба на предаване, двупосочно управление.


NDI Converter прави видеоефективно и висококачествено предаване в IP мрежи, до голяма степен замести специфичните за индустрията връзки и предавания (като HDMI, SDI и т.н.).


С NDI кодиране, аудио и видео сигналите могат да се предават и получават множество сигнали за качество на излъчване в реално време през IP мрежа и имат характеристиките на ниско закъснение, точно кадърно видео, взаимно разпознаване и комуникация на потоци от данни.


Pro Конвертиране на NDI устройства, вашият Video-over-IP никога не е бил толкова прост. Конверторът приема широк спектър от сигнали от източно оборудване, включително камери, производствени работни станции, медийни плейъри, игрови конзоли и други, създавайки потоци, които са съвместими с големия и нарастващ брой софтуерни приложения с активиран NDI.


Като ново мрежово приложение, NDI опростява изграждането на системата и предаването между различни сигнали, което прави дизайна, интеграцията, прилагането и поддръжката на системата по-проста и гъвкава.


Един чифт:Решение за излъчване на живо на хотел IPTV System Следваща:Приложение на 4К енкодер в хирургическото обучение