IPTV развитие Гледай

- May 06, 2016 -

IPTV е пренос на IP протокол се използва в публичен интернет видео при поискване, програмиране мултимедийни видео и телевизия операции. В момента на IPTV бизнес е започнал големи телеком оператори в света на маса приемането и разгръщане. Като IPTV показва голям потенциал за растеж, Телеком оператори все повече се фокусира върху IPTV бизнес развитие. Netcom, поведе в стартирането IPTV услуги в Харбин, Китай през май 2005, маркиране на IPTV в Китай, след Китай телеком да започне своя собствена IPTV служба в различни места. В момента улеснено от националната политика на интеграция на три мрежи, хардуерните производители, оператори, доставчици на съдържание, като ускоряване на темпото на въвеждане на пазара на провинциите IPTV, IPTV мрежата продължава да се разширява е било бързото нарастване на броя на потребителите.

След няколко години на развитие Китай IPTV въз основа на международно мейнстрийм технология, съчетан със своите собствени характеристики, е бил създаден от интегрирания контрол платформа и съдържание преносна система тръба може да бъде контролирана, бизнес операция и гъвкава технология архитектура. Интегрирана IPTV излъчване платформа се формира, включително програми съдържанието интегрирания контрол, EPG, управлението на потребители, управление на фактуриране и управление на цифровите права (DRM) и други части на системата на спецификацията.


Един чифт:Прогресивно развитие на индустрията на IPTV Следваща:Най-добрата колекция кодиране оборудване избор за IPTV решения