Решение за излъчване на живо на хотел IPTV System

- Nov 30, 2019-

С бързото развитие на глобалната икономика хотелската индустрия предостави по-удобни и ефективни услуги за клиентите, за да отразява международните марки и да задоволи нарастващите нужди на клиентите. Въз основа на съдържанието, предоставено от самия хотел, международните идеи за хотелско строителство на „цифрови хотели и широколентови стаи“, основани главно на информатизация на хотелите и широколентови услуги, се превърнаха в консенсус на звездния хотелски бранш. Хотелската IPTV система може да бъде поставена в стаи за гости, лоби, стълбища, етажи, конферентни зали и други LCD дисплеи или LCD TV дисплеи. Гледайте видео съдържание и видео при поискване, предоставени от хотела по всяко време и навсякъде.


IPTV Solution MINE технологията предоставя различни iptv енкодер, включително самостоятелен h264 / h265 енкодер и многоканални 1U / 3U монтирани в багажника енкодери .


Предимства на IPTV решение

1. Поддържа цифрови излъчвани на живо сигнали, аналогови излъчвани на живо сигнали и IP излъчвания на живо.

2. Поддържайте множество формати на видео файл, картина, текст, документ, музика и друго съдържание.

3. Подкрепете интегрирането на множество системни интерфейси и гарантира плавно съвместно отстраняване на грешки.

4, 24 часа без надзор, стабилна работа.

5. Подкрепете натискане на приложения от трети страни


Системата IPTV може да помогне на хотела да спести близо три четвърти от разходите за телевизия всяка година и да обогати информационната информация за мрежата на хотела, като гостът ще получи по-информативна хотелска услуга!


Един чифт:Не Следваща:Pro Convert NDI - Направете видео до IP толкова просто