Най-добрата колекция кодиране оборудване избор за IPTV решения

- May 06, 2016-

IPTV е високоскоростен интернет услуги, интернет, мултимедия, комуникации и други технологии в един, използването на инфраструктурата за широколентова мрежа и мрежата предават IP протокол за крайните потребители (компютър или мрежа цифрови декодери + TV) предлага разнообразие от услуги, интерактивни цифрови медии, включително цифровите технологии. IPTV позволява на доставчиците на медийни и медиите потребителите си взаимодействат за да предоставят на потребителите с персонализирани, високо качество, богати на съдържание цифрови медийни услуги, широко използван в телевизия на живо, видео по поръчка, онлайн игри, видео конференция, дистанционно обучение и други области.

IPTV предния край система има функцията на програмата за придобиване, съхранение и услуги. Програми колекция съдържащи програма прием, кодиране, шифриране и програмата генерира. Програма и обслужване е програма, която генерира голям гръб и излъчване. (1) получава и изходи видео източник: получаване на части от приемника (включва приемник, сателитен приемник, декодери, земята Кабелен приемник) и мрежови адаптери, предната част на IPTV системата за улавяне и изход видео информация. (2) видео кодиране: AV компресиране и превръщам определителен член средновековен образуване на информация, така че големите количества мултимедийни данни съхранение и пренос, кодиране, извършена от енкодер. (3) шифроване: криптира кодирана информация, за да се избегне информация, предадена и получена в процеса на подслушване, крадат информация несигурност.


Един чифт:IPTV развитие Гледай Следваща:Тенденцията за развитие на технологията на видео енкодер и видео системи преглед